20171121_102717.jpg
 

REFURBISHED NEW FOREST HOUSE

This impressive 1930’s house has been extensively remodelled internally and features a centrally located curved staircase, built entirely in-situ. A large picture window opposite the first floor landing provides a view over the rear garden and forest beyond. A new glazed rear extension brings generous light into the large social hub of the house, with a sitting and dining area and kitchen arranged around a feature wood burning stove. A new glazed balcony at the front provides views across the New Forest and contributes to the cleaner, more contemporary look to the elevations of the house.

 
Extension to New Forest House
20171121_101949.jpg
20171121_101755.jpg
20171121_100715.jpg
20171121_101148.jpg
 
It was a pleasure to work with Roger and the team.
They stretched our thinking and helped us turn a neglected house into a superb and modern home. With them managing the build too, we were confident that they would sensibly manage any issues which arose. I would and have, thoroughly recommended them.
— SN